^Vissza az oldal tetejére

 • 1 Miért a kéménybélelés?
  A kéménybélelés a leggyakrabban alkalmazott eljárás e szakterületen. Hogy miért? A válasz egyszerű: Azért, mert még mind a mai napig rengeteg veszélyes kémény van, melyekre leginkább a kéményseprők hívják fel a figyelmet. Kéménybélelésre van szükség az esetek többségében akkor is, ha kazáncserére, komplett fűtéskorszerűsítésre vagy új kazán beüzemelésére került sor.
 • 2 Hogyan zajlik egy kéménybélelés?
  Előre egyeztetett időpontban a szakemberek megvizsgálják a helyszínt, szükség esetén kamerás kéményvizsgálatot végeznek. A kéménybélelés megfelelő felméréséhez szükséges megközelíteni a tüzelőberendezés helyét, a kémény alsó tisztítónyílását, a padlásteret és a kémény végét. Felveszik az adatokat, majd egyedi ajánlatot adnak a komplett kivitelezésre.
 • 3 A kéménybélelés, kéményfelújítás...
  A kéménybélelés, kéményfelújítás és a kéményjavítás területén szerzett 20 éves tapasztalat garantálja, hogy cégünk mind a kémény kivitelezés, mind a garanciavállalás terén a maximumot próbálja nyújtani.
 • 4 Kémény javítás...
  A kivitelezési hibák, a régebben megvalósított technológia szerint szerelt és a tulajdonos által vagy a szakértelem hiányában kialakított kémény kéményjavítás kapcsán sürgősen forduljon hozzánk segítségért!
 • 5 ASAN kéménytechnika alkalmazása...
  Az ASAN rendszerrel bélelt kémények minden követelménynek megfelelnek, amellett, hogy a kémény is teljes hosszában megerősödik, felújul. Sikeresen alkalmazható erősen állagromlott kéményeknél is, mindezt olyan áron, amely mindenki számára megfizethető.

Tevékenységünk - Kéménybélelés - Kéményjavítás és Kémény felújítás

 

Vállalkozásunk 1994. óta foglalkozik kéményjavítással és felújítással. Elsősorban elhasználódott, öreg tönkrement kémények felújítását, korszerűsítését végezzünk, szabadalommal védett eljárással. Eredményeink alapján javasoljuk az ASAN technológia teljeskörű alkalmazását. Felújítás után  a kémény minden tüzelési módra (gáz olaj szilárd anyagok elégetése) alkalmas. Kivitelezői munkánkat ÉMI-TÜV minősítése alapján végezzük. Háztartási kémények, társasházak és közös képviseletek részére vállalkozói, kivitelező partnerként felajánljuk együttműködésünket. Pályázatok elkészítéséhez szükséges műszaki felmérést készítünk. Magánházak kéményeinek felújítását, korszerűsítését vállaljuk. Megrendelői igények és a kapcsolódó pénzügyi lehetőségek figyelembevételével kedvező ár és fizetési kedvezmények szakaszos  felújítási, javítási ütemezést biztosítunk.

MI A LAKOSSÁG ÉRDEKEIT SZOLGÁLJUK!

kémény felújítás

Copyright © 2013. Re-Pro-Art 2000 Bt.  Rights Reserved.